Barnvakt

Hej, idag så har jag och Jossan varit barnvakter åt hennes kusiner :) vi har varit vid dalahäst tillverkningen. Puss


Fyrhjuling

Hello, idag har vi åkt fyrhjuling, det var första gången för mig. Haha, jag fick prov köra och jag råkade köra in i en häck :) pinsamt! Aja, tur att man inte bor här. Om en stund ska bi åka och kolla på när jossans kusin spelar hockey, jag har aldrig varit på hockey så det blir första gången idag :)

Puss


Mora och ny pyjamas

Heejsan folket! Nu har jag anlänt till Mora eller igår gjorde jag det. Idag har jag och Jossan och hennes kusiner varit på stan och shoppat lite :) det var mysigt för det var så litet där. Jag köpte en ny pyjamas och en liten handkräm. Jag glömde min hemma, med en massa andra grejer, typiskt mig!

Det står love to dream på tröjan ;)

Puss


Mora

Heej, hur äre? med mig är det toppen, det är ju lov :) och idag åker jag till mora med josefine, ska bli sjukt kul! Bara så att ni vet varför jag inte bloggar på ett tag ;) hare bra! Puss
Den bjuder jag på ;)

Livskunskap

Heeej, ny sitter jag och väntar på att livskunskapen ska börja, inte kul! Aja, snart är skol dagen slut :) ruuuligt!

Puss


Lugn dag, eller hur?!

Hej, nu har jag äntligen tid att blogga :) Dagen började med att jag gick upp 11:40 och det har inte hänt på väldigt länge, sköööönt! och efter det slappade jag bara och pluggade lite biologi, var med pappa och handlade mat och var på jula. Och om en stund kommer min farmor och farfar på fika, mysigt! Ganska lugn dag iallafall. Nästa vecka ska jag få en iphone och då kommer jag kunna upptatera med och lägga ut bilder, jag vet att det har varit dåligt med bilder, men det ska jag ändra på nästa vecka :D
Puss

Johnny English reborn

Gryyyym film! jag rekomenderar verkligen! Nu är jag hemma och bara slappa och kollar på " allt för min syster " jag vet inte riktigt vad det är för film men den verkar bra och lite sorlig... Vi får se. Imorgon blir det nog bara plugga för jag har biologi omprov på tisdag -.-
Puss

Bio

Goddag! Haha, idag är jag mycket piggare, så jag tänkte hitta på något kul idag, först ska jag vara med en kompis och ikväll ska jag gå på Johnny English, myyysigt! Men nu måste jag dra.
Puss
P.S jag glömde publicera förut så nu ska jag dra till bion :)

Nya skor :)

Heejsan, hur mår ni? själv mår jag toppen! :) Igår var jag och provade på Zumba, det var verkligen kul så det ska jag göra nästa vecka också. Idag har jag inte gjort så mycket, har bara varit hemma för det har varit så sjukt mycket i skolan den här veckan så jag orkade inte gå ut ikväll, så jag ska väll gå ut imorgon och träffa någon rolig människa. Idag var jag även och köpte nya skor, dom är as snygga, enligt mig!
Snygga eller hur?!
Puss

kamera+trött

Wiiiiie, jag har hittat min kamera! den har varit borta as länge och nu hittade jag den :) Dagen har varit bra för jag hade bara 4 lektioner, sjukt skönt! Imorgon ska jag dansa zumba, det blir säkert kul, jag har ju provat afrikansk dans och det är ju nästan samma. Idag var jag också på ug, super kuuuul! Och om en vecka är det höstlov :D
Puss

Desperate housewives

Heeeej, gud va bra desperate housewives var idag! tyckte inte ni det? Undra vad som kommer att hända nästa gång!? för det hände ju så mycket den här gången! Jag är iaf svin trött så jag tänkte gå och lägga mig nu, puss och godnatt på er!

Ull tröja

Tjooo! hur mår ni? själv mår jag toppen! Gud vilket väder det vart, när jag skulle gå av bussen öste regnet ner så jag typ sprang hem xD Imorgon kanske jag börjar 10:10 om våran so lärare är sjuk *hoppas* Men iaf ska plugga lite nu och imorgon ska jag till min fina farmor och hälsa på :) Och på torsdag ska jag och Amica åka in till stan och shoppa lite, jag behöver verkligen några nya tröjor eller en tjocktröja, och vi ska även ta en fika. Igår kom mina föräldrar hem ifrån frankrike och jag fick en jätte fin tjocktröja med ull inuti.
Ingen bra bild!
Puss

3: en bild på någon i din familj

Finaste pappa! <3

Kyckling wok

Heeej, har precis kommit hem ifrån skolan, dagen har gått så sjukt fort! Jag hade hemkunskap sista och vi gjorde kyckling wok och det blev ganska gott :) Vi glömde att ta bilder igår :( men jag hoppas att det inte gör något?! Nu ska jag prata med min mamma för hon kom hem ifrån Frankrike idag :)
Puss

2: en bild på någon du älskar

Älskar dig! <3

Spa-dag

Heeej, nu har jag och Pernilla ätit frukost och kollat på film. Vi hade tänkt att ha en hamma spadag idag :) Jag kommer att lägga upp lite bilder senare från våran spadag.
Puss

Gladiator

Hejsaaan! Nu har jag och pernilla kollat på gladiator, den va lite konstig jag fattade inte så mycket vad den handlade om. Imorgon ska vi nog bara chilla eller jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar nog på något :)



Puss


Idrott

Hejsaaaaaan, jag har inte orkat blogga på ett tag. Men jag har iallafall fixat mina naglar hos josefine :) de blev as bra. Idag på idrotten körde jag och pernilla fett bra, jag är stolt :D Idag ska jag ha lite fredagsmys med Nathalie, så det blir väl en film och lite godis.
Puss

Hemma

Heeej, nu är jag hemma efter en jobbig skoldag ;) Jag måste verkligen plugga so nu för jag har prov imorrn! Imorgon ska jag iallafall vara me malin tror jag undra vad vi ska hitta på!? Aja det löser sig imorrn för nu måste jag plugga :(
Puss

Pernilla

Heej, nu är jag hemma med Pernilla :) Idag gick min skinnjacka sönder, åååååh va förbannad jag blev, bara för att den fastna i en galje. Jag får väl lämna in den på lagning någon dag. Nu ska jag och nilla plugga lite So för vi har ju prov på torsdag :( det känns som om jag inte kan någonting men del löser sig väl ;)
Puss

Nathalie

Hej, nu sitter jag och min syster Nathalie och äter frukost, jag ska snart gå.

So

Heej, nu sitter jag här och pluggar till mitt so prov på torsdag, såå tråkigt. Men vad ska man göra? Idag gick dagen skit fort i skolan, jag vet inte varför. Imorgon har vi förhör i biologi och jag kan typ ingenting, men jag får väll plugga på det.
Puss

Frukost

Heeeejsan, nu sitter jag och äter lite frukost med min syster.


1: en person jag umgås med ofta


Pernilla Sörensen


:D

Heeeej, vad tycker ni om min nya design? Jag tycker iallafall att den är skiiit bra, tack så mycket Hedvig! Idag var jag i kyrkan på ledarutbildning och det var kul och efter det träffade jag Hevig, vi har typ bara chillat hela eftermiddan, fett skönt! Imorgon ska Pernilla börja i min klass, ska bli skit kul. Jag såg inget metiorregn igår :( jag blev jätte besviken men pappa sa att det var för ljust runt om kring, tuuuusan!

Puss på er!


<3


Ny design

Hejsaaaaaan! Hedvig här :D Nu har jag kirrat en bloggdesign åt Emilie, lite enkel sådär! Hon sitter här brevid och beundrar hur cool jag är. Standard ni vet. Nu ska vi bajsa hejdå! Min blogg hittar ni ------>HÄR!<--------
GAMMAL! Loveu<3

Metiorregn

Hej, jag ville bara säga att det ska komma ett metiorregn lite före 23.00 ikväll, det är ganska häftigt men vi får se ;)

En bild på...

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En bild som är gammal på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En bild på en person som du saknar
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En bild på en person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.
Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En bild på en person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En bild som är ovanlig
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En bild på en person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En bild på en person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i somras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En bild på en person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En bild som är tokig
Dag 29: En bild som är ny på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om

hemma kväll

Hej, jag kom hem nyss från Amica. Vi hade det jätte mysigt för vi kollade på Harry Potter och dödsrelikerna del 1, hahaha jag hade inte sett den innen idag och jag tyckte den var bra :)

Imorgon ska jag gå upp tidigt för jag ska till kyrkan på ledarutbildning, det ska bli jätte kul!

 



            Grymt bra film


Puss


Petrea

Hej, igår var jag på fest hos Petrea, det var super mysigt och jag och två anda tjejer sov kvar. Igår var jag och Pernilla i stan för att köpa en present till pea och när jag kom hem såg jag va klockan var och jag fick panik för jag trodde att jag inte skulle hinna bli klar, men sen såg jag på klockan att jag inte skullle vara där fören om en timme, hahaha så typiskt mig :) Men det gick bra och vi hade jätte kul.

Idag tänkte jag bara ta det lugnt och kolla på Sex and the city, jag älskar dom filmerna! Jag kommer antagligen att skriva lite senare, men vi hörs sen.

Juste, jag glömde att ta en bild på min outfit igår för jag hade tänkt blogga men jag glömmde det, sorry. Idag blir det ingen outfit för jag har ju mjukis kläder.

Puss

Jogga med Pernilla

Hej, nu är jag hemma, eller jag har varit hemma i typ en timme men ändå. Nu ska jag ut och springa med Pernilla. Gud jag har suttit och pluggat som en idiot eller det var inte så svåra ord på engelskan men vi har läxförhör imorgon så jag kände att jag måste ju kunna dom, och det kan jag nu :) Jag får lägga ut dagens outfit senare för jag måste sticka nu. Puss

So

Hej, nu sitter jag och väntar på att min so ska börja. Min dans lärare är sjuk så jag får sluta en timme och tjugo min tidigare :)

Puss


Morgon

Godmorgon! Nu ska jag snart börja gå mot bussen, men jag är lite sen så jag måste skynda mig nu. Jag kommer att blogga ifrån Amicas ipod så jag kommer att uppdatera senare under dagen :) Jag kommer att lägga ut dagens outfit lite senare. Nu måste jag verkligen dra.

Puss


UG

Hej, jag har nyss kommit hem ifrån Ug ( ungdomsgruppen ). Det var roligt för vi fick baka tårta och sedan hade vi en tävling om vem som gjorde godast tårta :) vi vann inte, men aja det spelar ingen roll för att vi hade ju roligt.

Hoppas att vi har dans imorgon, för min danslärare har varit sjuk i typ 2 veckor och det är lite tråkigt. stackarn ligger hemma och är magsjuk.

puss


Amica Jonsson


Amica. Jag vet att vi inte har kännt varandra så länge men jag måste bara säga att jag älskar dig din lilla knasboll! :* <3









Amica ( vänster ), jag ( höger )


Ny blogg!

Hej, jag heter Emilie Ståhl. Jag har haft blogg förut, men av någon konstig anledning har jag tagit bort dom. Jag ska försöka att blogga varje dag, jag kommer att fixa en header den här veckan eller nästa, vi får se.


puss


RSS 2.0