30 dagar! :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min favorit artist/grupp
Dag 03 – Det här gör mig annorlunda än alla andra
Dag 04 – En bild på mig från förra året och nu, har jag förändrats?
Dag 05 – Sporter jag gått på genom tiderna
Dag 06 – Min humor
Dag 07 – Det här skulle jag göra om jag blev snuskigt rik
Dag 08 – Vad jag fotograferar med
Dag 09 – Varför jag började blogga
Dag 10 – 10 saker jag hatar
Dag 11 – Favoritsport
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Det här upprör mig
Dag 14 – Profilbild på facebook
Dag 15 – En sak du längtar till
Dag 16 – Bild på snyggaste kändiskillen
Dag 17 – Något jag har skapat
Dag 18 – Så här sminkar jag mig
Dag 19 – Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 20 – Bästa tv-serien
Dag 21 – En fredagkväll äter jag
Dag 22 – I mina fickor
Dag 23 – Så sover jag
Dag 24 – En helt vanlig dag
Dag 25 – Sätt min iPod på shuffle och skriv 10 låtar som dyker upp
Dag 26 – En bild på min mobil
Dag 27 – Något jag lärt mig i veckan
Dag 28 – En ska du måste göra nästa månad
Dag 29 – En blogg jag läser varje dag
Dag 30 – Tre saker som finns i ditt rum

Jag börjar imorgon! :)<3


blogg torka!

heej, jag har inte bloggat på typ hundra år, men det är för att jag inte haft någon insperation. Men nu hade jag tänkt att börja blogga igen, roligt! Jag kanske skulle ha skrivit att jag hade blogg torka, aja. nu är jag iallafall tillbaka!

Under den tiden jag inte har bloggat har det inte hänt så mycket, livet har fortsatt som vanligt! Nu har jag iallafall förklarat så att ni inte trodde att jag hade lagt ner bloggen.

Just nu sitter jag i datasalen och har franska, vi övar inför provet imorgon. åååh, jag vill verkligen inte ha prov imorgon för jag kan inte ett skit :( Ikväll ska jag kanske åka och lyssna på Hedvigs konsert i skolan, hon ska sjunga och jag vill verkligen höra, men vi får se hur det ser ut med franskan och om mina föräldrar låter mig gå.  * hoppas *

bloggar kanske mer i kväll :)

Puss



Små va??


<3

cha cha bloggen! idag har skolan varit förjävlig! jag har varit skit trött hela dagen och har inte varit på bra humör! Men aja, alla har väl sånna dagar?! Men det var värt att jag var trött för att Amica hade sovit hos mig så vi låg och snackade skit länge igår kväll, men det var myyyyyyys! på fredag har jag kemi prov och det är skit svårt jag fattar typ bara hälften av vad man ska kunna :( men min pappa får väl hjälpa mig när han kommer hem ifrån tyskland, allting kommer att bli bra till slut!

juste, jag måste be er om en sak...ni måste börja kommentera och ge mig lite förslag på vad jag kan blogga om för jag börjar tröttna lite, så jag behöver idéer. Skulle vara jätte snällt! :*
Här kommer en bild ifrån i sommras ;)
Gud jag saknar dig Amanda, vi måste ses det var jätte länge sen!

Puss! <3



Wihoooo

Shoooooo! Zupp? själv är det toppen! Jag har varit skit dålig på att blogga den senaste tiden, jag har inte orkat. Jag sov hos Hedvig i går till idag, det var skiiit mysigt vi hade så sjukt roligt vi var ju alla ifrån gammla klassen, guuuud hade inte träffat vissa på jätte länge. tack girls! Imorgon är det skola och jag ser inte fram emot det, FML, jag pallar inte med skolan, men vem gör det?! nästa vecka ska jag eventuellt shoppa lite med mamma, jag kan lägga upp bilder på kläder jag vill ha, juste jag köpte en ny mössa häromdagen den är mörkbrun med en pälsboll på toppen!
Puss

Länge sen?!

Tjo bloggen! Det har bara gått två dagar av skolan och jag är redan skoltrött! Jag har inte orkat att blogga på ett tag som ni kanske har sett!? Idag slutade vi fyra, f** va jobbigt, jag har liksom slutat fyra två dagar i rad. aja, det har iaf inte hänt så mycket den senaste tiden så jag har inte haft någonting att blogga om, imorgon börjar jag 9:05, guuuuuud va skönt!

Dom sista dagarna av lovet var jag bara med kompisar, roligt. Ena dan var jag med Amica och Pernilla. Sen sov jag hos Hedvig med Filicia, gryyymt roligt, vi köpte massor av godis och chips och sånt, mysmys. Och nu i helgen ska jag sova hos Hedvig igen fast med Tesla, Moa, Felicia, Dina, Aida och klara. Det ska bli sååå kul för jag har inte träffat vissa av dom på typ 100 år!

Puss

Amica och Pernilla

hejsan, vad händer? Idag har vi varit på sydpolen, det var skojj :) men när vi skulle åka hem var det lite kaosit för bussen slutade gå så vi fick leta efter en buss som gick till östertälje och där efter skulle vi ta pendeln, det löste sig till slut för vi kom ju hem, eller hur!?  Imorgon får vi se vad vi gör vi ska väl ta det lite lugnt och sedan hitta på något, någon idé? vi har haft det jätte mysigt idag, vi har verkligen umgåtts hela dagen, super! Och i kväll har vi bara pratat och haft trevligt! ;) tack för ikäll tjejer! Älskar er! <333333 Kolla gärna in Amicas blogg ------> HÄÄÄR <------
Puss!

SYDPOLEN

hello! hur mår ni? jag mår toppen! jag kom hem ifrån mora för ett par dagar sen, vi hade det jätte roligt! tack jossan för att jag fick följa med! Idag ska jag Pernilla och Amica åka till sydpolen, ni vet äventyrsbadet. jag har inte varit där på skit längen så det ska bli kul, och efter ska båda sova kvar hos mig, det ska bli såååå kul idag girls!
Puss

RSS 2.0